Tisztelt vállalkozó, cégvezető!

Emlékszik még azokra az időkre, amikor a vállalkozását kezdte? Tele volt tervekkel, célokkal, és már látta maga előtt, ahogy ezek majd megvalósulnak.
De vajon ma is ég Önben az a tűz? Ma is úgy gondolja, hogy vállalkozni csupa izgalom és élmény?

Az MTI 2014.márciusi közleménye szerint:
Két hónap alatt 30 000 céggel végeztek kényszertörléssel a cégbíróságok

A válság hatására a fizetőképes kereslet beszűkült. Kemény harcot kell most v��vni a vevők forintjaiért. De ne hagyja, hogy a válságőrület maga alá temesse! Ne feledje!

Ön a saját vállalkozás��nak motorja!

Ez a vállalkozás az eszköze annak, hogy gondoskodni tudjon családjár��l. Felelősséggel tartozik beosztottjaiért. Egyszerűen nem engedheti meg, hogy leáll a vevőszerzéssel. Ha ezt jól csinálja, a válság nem ellensége, hanem cinkostársa lesz. Hogyan?
Úgy, hogyha okosan kommunikál a piacon, megfelelő marketing stratégiát választ, akkor k��nnyedén elszippanthatja azok vevőit, akik a válság hat��������s��������������ra leállnak, tönkremennek.

Mi a megoldás? ��� Az Információ burkolt átadása több csatornán keresztül!

Mert a vásárlókat sajnos nem az érdekli, hogy Ön milyen jó terméket vagy szolgáltatást kínál, csak az, hogy kit látnak többet a tv-ben, újságban, interneten, szórólapon, plakáton stb.
A mai kor sikeres “zenészei” több hangszeren játszanak.
Ezért a Koktél Magazinon keresztül mi komplett reklámszolgáltatást kínálunk Önnek:

  • Koktél Magazin megjelenés
  • Online marketing:
    -Google Adwords hirdetések
    -Facebook kampány
  • E-mail marketing
  • Szórólap

Most m��r nem kell keresgetnie és tanácstalanul válogatnia a különféle hirdetési lehet��ségek között.
Kiterjedt kapcsolatrendszer����nkkel, és tapasztalt szakembergárdánkkal képesek vagyunk megvalós��������tani a legmerészebb álmait is.

Verhetetlen árakon!

Képzelje csak el, milyen eredménye lesz, ha már Ön is azokhoz a cégvezetőkh��z fog tartozni, akik k��pesek reklámjaikkal bizalmat építeni, cselekvésre késztetni. Nem ez lesz ��lete egyik legszebb pillanata?
Tördelő, szerkesztő, grafikus ,fotós, újságíró, reklám szakember – mindannyian azért dolgozunk, hogy ez a pillanat min��l hamarabb valóra váljon.
Senki attól még, hogy lemegy a garázsba, nem lesz autószerelő.
Bízza r��nk!
B����zza szakemberre!

KÉRJE INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT MOST!